Представлено гіперкар Bugatti Chiron Super Sport за € 3 млн (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено гіперкар Bugatti Chiron Super Sport за € 3 млн (фото, відео)

Технології&Авто
691
Bugatti представила автомобіль через 90 років після дебюту першої моделі марки з таким позначенням — Bugatti Type 55 Super Sport.
Філософія та сама: мова йде про швидкісну машину, ходові властивості якої сформовані з акцентом на комфорт. А з урахуванням потужності Chiron Super Sport і, як наслідок, максимальної швидкості, цілком логічно, що інженери гранично уважно попрацювали з аеродинамікою.
Зовні Bugatti Chiron Super Sport виділяється подовженою на 25 см задньою частиною кузова, як у рекордного прототипу Chiron Super Sport 300+, показаного в 2019 році. На кузові відсутні виступаючі елементи, що зроблено для максимального згладжування проходження повітряного потоку, а площа дифузора зросла для збільшення притискної сили на високих швидкостях.
Представлено гіперкар Bugatti Chiron Super Sport за € 3 млн (фото, відео)
У моторному відсіку встановлений фірмовий 8-літровий W16 з чотирма турбінами, віддача якого в порівнянні зі стандартним Chiron збільшена на 100 к.с. — до 1600 к.с. попутно розширено діапазон, в якому доступний гігантський крутний момент — 1600 Нм. У трансмісії стала довшою вища, сьома передача для досягнення більшої максимальної швидкості.
У підсумку автомобіль, як відзначають у Bugatti, прекрасно управляється навіть на максимальних 440 км/год (швидкість обмежена електронікою). До речі, в порівнянні з раніше представленою версією Chiron Pur Sport шинна компанія Michelin створила оптимізовані покришки Pilot Sport Cup 2, що витримують швидкість до 500 км/год. Гума змонтована на індивідуальних алюмінієвих дисках з п’ятьма Y-подібними спицями.
Представлено гіперкар Bugatti Chiron Super Sport за € 3 млн (фото, відео)
Як зазначив голова марки Стефан Вінкельман, представляючи Chiron Super Sport, в Bugatti створили «найбільший Гран-Туризмо в історії, який ідеально підійде для далеких подорожей».
Всього буде побудовано дев’ять таких автомобілів, а заводська ціна кожного становить 3,2 млн євро без урахування податків. Поставки клієнтам почнуться в 2022 році.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас