Кияни отримали додаткову можливість записатися на вакцинацію від COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни отримали додаткову можливість записатися на вакцинацію від COVID-19

Казна та Політика
584
У Києві відкрили попередній запис на масову вакцинацію до Міжнародного виставкового центру через сервіс Helsi.me.
Як проінформував перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, кияни можуть записатися на масову вакцинацію від COVID-19 та не витрачати час у живій черзі.
Як записатись на щеплення. Потрібно зайти на сайт сервісу helsi.me та вибрати день і час вакцинації. Підтвердження запису буде надіслане у смс-повідомленні, яке потрібно буде показати при вході до пункту вакцинації разом із паспортом та попередньо зареєстрованою заявкою на щеплення у додатку «Дія».
Цього тижня запис на вакцинацію від коронавірусу через Сервіс доступний лише для киян.
«Проте ми сподіваємося, що невдовзі така можливість з’явиться і в мешканців інших міст», — повідомив СЕО сервісу Helsi. me Євген Донець.
Також Євген Донець розповів, що дані про проведену вакцинацію відображатимуться в безкоштовному додатку Helsi, та в електронному кабінеті користувача на сайті. Повідомлення про необхідність отримання наступної дози вакцини також надходитиме у додаток. Додаток helsi. me можна звантажити безкоштовно у AppStore та Google Play.
Також зазначається, що плануючи похід на вакцинацію, слід потурбуватися про декларацію з лікарем, адже її відсутність в 3−4 рази уповільнює процес вакцинації, що створює неабиякі незручності і власне вакцинованому, і тим, хто стоїть в черзі, і лікарям.
Микола Поворозник запевнив, що київська міська влада намагається створити максимально зручні умови для вакцинації містян.
Як пандемія впливає на економіку України, ринок праці та зарплати українців загалом, читайте в нашому телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас