«Велике будівництво» до кінця 2022 року проведе реконструкцію аеропорту в Кривому Розі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Велике будівництво» до кінця 2022 року проведе реконструкцію аеропорту в Кривому Розі

Казна та Політика
295
Аеропорт Кривого Рогу прийняв перший регулярний рейс з Києва, яким зі столиці прибув Президент Володимир Зеленський.
Про це у Facebook повідомив заступник керівника офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко, який також разом з Президентом прилетів до Кривого Рогу.
«Ще одне місто України тепер „на крилах“, — пише Тимошенко. — Приємно зайти на сайт Криворізького аеропорту і на власні очі нарешті побачити, що польоти сюди відтепер — регулярні».
Рейси до Кривого Рогу авіакомпанія WindRose здійснюватиме кілька разів на тиждень. Аеропорт після тривалого простою, крім жителів самого Кривого Рогу, буде також обслуговувати пасажирів Дніпропетровської та Кіровоградської областей.
«Для Кривого Рогу — це як нове життя і для аеропорту, і для всього міста», — зазначив заступник голови ОП.
Проєкт розвитку регіональних аеропортів став частиною глобальної інфраструктурної програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Його завдання — забезпечити комфортне повітряне сполучення між регіонами та Києвом.
В рамках «Великого будівництва» в аеропорту Кривого Рогу в цьому році вперше за останні 40 років почнеться реконструкція злітно-посадкової смуги і терміналу. Закінчення робіт заплановано на кінець 2022 року. Оновлений сучасний термінал буде розрахований на обслуговування близько 400 пасажирів на годину.
Крім аеропорту, в рамках «Великого будівництва» в Кривому Розі активно відновлюються також ще два знаковы місцевы об’єкти — стадіони «Спартак» і «Металург».
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас