Group CEO Moneyveo виступила на конференції «Цифрові кредитні технології» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Group CEO Moneyveo виступила на конференції «Цифрові кредитні технології»

Особисті фінанси
13
Друзі, наша Альона Андронікова знову ділилася досвідом з фахівцями фінансової сфери Цього разу вона виступила з доповіддю «Digital інновації в небанківському кредитуванні» на Міжнародній онлайн-конференції «Цифрові кредитні технології».
Подія зібрала топменеджерів провідних банків і небанківських компаній, керівників бізнесу, кредитних бюро, скорингових компаній. Учасниками стали як представники фінансової сфери України, так і ряду країн СНД і ближнього зарубіжжя.
Головними темами для обговорення спікерів були нові тенденції в кредитному бізнесі і перспективи його розвитку в 2021 році.
Альона поділилася успішним кейсом компанії з діджиталізації. Так, в 2018 році Moneyveo запустила стратегію Digital 360, яка показала високу ефективність. Практично всі сфери діяльності компанії були ціфровізовані, включаючи побудову комунікацій і ризик-моделей, розробку продуктів і операційні процеси. В основі стратегії діджиталізації компанії лежить концепція Lean-мислення. У поєднанні з іншими інструментами вона допомагає досягати найвищих рівнів у всіх робочих процесах без втрати ресурсів і часу.
CEO Moneyveo зазначила, що компанія активно впроваджує технологічні інновації в усі напрямки бізнесу: underwriting (оцінка кредитоспроможності), маркетинг та продажі, організація роботи співробітників і операційні процеси.
Альона підкреслила, що кращий шлях розвитку кредитного бізнесу в новій реальності – це «фіджиталізація» – злиття діджитал і фізичної складової бізнесу. Щоб бути ефективними, важливо враховувати і цифрову, і фізичну присутність у зовнішніх комунікаціях з клієнтами і в організації роботи всередині компанії.
«Не дивлячись на те, що всі ми прагнемо до діджиталізації, фізичний дотик до продукту, до цінностей залишається затребуваним як ніколи раніше», – сказала Альона.
Ми вибрали правильний digital-курс – про це говорить той факт, що користувачі вибирають нас знову і знову – постійних клієнтів в компанії вже більше мільйона
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас