Криптоінвестори створили «ілонометр» — сайт для оцінки збитку від твітів Ілона Маска — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптоінвестори створили «ілонометр» — сайт для оцінки збитку від твітів Ілона Маска

Фінтех і Картки
1053
Криптоінвестори створили сайт ElonOMeter.com, який покликаний розраховувати збиток криптовалютної галузі від повідомлень Ілона Маска в Twitter.
«Цьому мільярдеру завжди буде не вистачати маніпуляцій з ринком, тож ми вирішили відстежувати і візуалізувати ефекти його твітів на вартість криптовалют і співтовариство», — наголошується на сайті.
Ресурс пропонує докладні графіки з візуалізацією того, як твіти Маска впливають на криптовалютний ринок.
Криптоінвестори створили «ілонометр» — сайт для оцінки збитку від твітів Ілона Маска
Зазначається, що поведінка людей на криптовалютному ринку дуже емоційна, а Ілон Маск є, ймовірно, найвпливовішою персоною в галузі. Його твіти мають «прямий, миттєвий, спустошливий ефект на ринки».
Інтернет повстав проти Ілона Маска. Хакерське угруповання Anonymous раніше «оголосило війну» засновнику компаній Tesla і SpaceX Ілону Маску, звинувативши його в нехтуванні інтересами приватних інвесторів, які проявили свій інтерес до криптовалюти.
У відеоролику, опублікованому в Twitter, людина в масці Гая Фокса (історичний персонаж, інтернет-мем і символ протестного руху) стверджує, що раніше Ілон Маск користувався хорошою репутацією через свої вкладення в електромобілі і освоєння космосу. Однак тепер навіть його шанувальники починають розуміти, що Маск — всього лише самозакоханий багатій, який готовий на все заради того, щоб на нього звернули увагу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас