У Girard-Perregaux створили годинник за $146 тис. на честь британського бренду (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Girard-Perregaux створили годинник за $146 тис. на честь британського бренду (фото)

Технології&Авто
424
Tourbillon with Three Flying Bridges (“Турбійон на трьох повітряних мостах”) з приставкою Aston Martin Edition — так називається модель годинника, який буде зроблений кількістю всього 18 екземплярів.
У компанії Girard-Perregaux вирішили, що лімітований надточний годинник, створений на честь британського виробника спорткарів, має виглядати елегантно і миттєво запам’ятовуватися. Тому в основі стилю нової моделі лежить складна скульптурна філософія дизайну, яка, на думку партнерів, виглядає більш розкішною і орієнтованою на стиль життя власників Aston Martin, ніж традиційні хронографи, що створюються зараз у партнерстві з годинникарями і автовиробниками.
Як сказав CEO Girard-Perregaux Патрік Пруно, схожість поглядів двох марок полегшила партнерство: “Ми в Girard-Perregaux відразу захотіли співпрацювати з таким хвилюючим брендом, для якого так важливий дизайн”.
У Girard-Perregaux створили годинник за $146 тис. на честь британського бренду (фото)
Під сапфіровим склом у 44-міліметровому титановому корпусі ховається механізм, що складається з 79 деталей, загальна вага якого складає 250 мг, а найбільша деталь — всього 10 мм у діаметрі. Водонепроникність годинника — всього 30 метрів, але в Girard-Perregaux логічно припустили, що навряд хтось із власників пірнатиме глибше, не знімаючи їх з руки.
Вартість кожного такого турбійону у виконанні Aston Martin — 146 тисяч доларів, офіційні представники Girard-Perregaux вже приймають замовлення.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас