Нацбанк виграв суд у фармкомпанії Жеваго щодо нерухомості в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк виграв суд у фармкомпанії Жеваго щодо нерухомості в Києві

Казна та Політика
358
Господарський суд Києва задовольнив позов Національного банку України до АТ «Київмедпрепарат». Справа №910/21577/16 стосується стягнення предметів іпотеки в рахунок погашення боргу банку «Фінанси та кредит» з рефінансування перед НБУ, пише Finbalance.
Нерухомість відповідача продадуть на публічних торгах. Це стосується приміщень площею 1501 кв. м і 1127 кв. м за адресою м. Київ, вул. Саксаганського, 139.
«Встановити спосіб реалізації предмета іпотеки шляхом продажу на прилюдних торгах з визначення вартості майна в рамках процедури виконавчого провадження, передбаченої Законом України «Про виконавче провадження», на рівні не нижче від звичайних цін на такий вид майна на підставі оцінки, проведеної суб’єктом оціночної діяльності або незалежним експертом на стадії оцінки майна при проведенні виконавчих дій «, — йдеться в судовому рішенні.
Загальна сума боргу збанкрутілого банку перед центробанком становить 4,1 млрд грн.
Додамо, що «Київмедпрепарат», як і компанія «Галичфарм», входять до складу Корпорації «Артеріум», яку пов’язують з Костянтином Жеваго. Йому ж належав і банк «Фінанси та кредит», який був визнаний НБУ неплатоспроможним 17 вересня 2015 року.
Раніше НБУ вже вигравав подібні спори з «Київмедпрепарат» про стягнення об’єктів нерухомості за такою ж адресою — Саксаганського, 139.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас