Авіакомпанія з Саудівської Аравії заходить в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія з Саудівської Аравії заходить в Україну

Фондовий ринок
602
На українському ринку з’явиться нова авіакомпанія з Саудівської Аравії — Flynas.
Про це 31 травня заявили в Міністерстві інфраструктури України за підсумками зустрічі міністра Олександра Кубракова і виконавчого директора Flynas Алмоганні Бандера, передає ЦТС.
За інформацією Мінінфраструктури, Flynas — провідний лоукостер Саудівської Аравії, що має в своєму парку 30 літаків.
Авіакомпанія виконує рейси за 35 внутрішніми та міжнародними напрямками. Нещодавно авіаперевізник уклав угоду з Airbus про купівлю 120 нових літаків загальною вартістю 8,6 млрд доларів.
Раніше вже повідомлялося, що Flynas, починаючи з 11 червня буде літати за маршрутом Ер-Ріяд — Київ (аеропорт «Бориспіль»). Рейси будуть виконуватися тричі на тиждень — по середах, п’ятницях і неділях. Час польоту складе 5 годин 5 хвилин.
У червні вартість квитка на одну людину для перельоту в один кінець з Києва в Ер-Ріяд починається від 340 євро, в липні — від 390 євро.
Згідно з розкладом перевізника, будуть також забезпечені стикування в Ер-Ріяді на рейси в Джедду (з 11 червня) і Даммам (з 30 червня).
Раніше повідомлялося, що в червні 2021 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) запускає рейси в місто Рас-ель-Хайма, розташоване в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас