Податкова відзвітувала про надані адмінпослуги з початку року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова відзвітувала про надані адмінпослуги з початку року

Казна та Політика
126
Протягом січня-квітня 2021 року Державна податкова служба України надала громадянам майже 2 млн адміністративних послуг. Про це повідомляється в Telegram-каналі відомства.
Найпопулярнішими серед 137 запитуваних адміністративних послуг, які надає податкова, стали, зокрема, видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
«Протягом січня-квітня 2021 року було надано майже 455 тис. таких послуг», — повідомили в ДПС.
На сайті відомства також вказують, що майже 880 тис. платників отримали відомості з держреєстру фізосіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів і утриманих податків.
Днями Міністерство цифрової трансформації та Державна податкова служба відкрили доступ до даних фінзвітності компаній.
Як зазначили в прес-службі Мінцифри, фінансова звітність компаній — один з найбільш затребуваних і пріоритетних наборів даних для бізнесу і суспільства, і відтепер вона стала відкритою.
Раніше повідомлялося, що в Києві були зафіксовані нові випадки шахрайства. Так, невідомі особи почали вимагати хабарі у підприємців за відсутність податкових перевірок.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас