Успішне будівництво аеропорту «Дніпро» буде показовим сигналом для інвесторів - Ярославський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Успішне будівництво аеропорту «Дніпро» буде показовим сигналом для інвесторів - Ярославський

Фондовий ринок
510
Успішна реалізація проєкту з будівництва Міжнародного аеропорту «Дніпро» в рамках державно-приватного партнерства буде дуже показовим сигналом для інвесторів.
Про це заявив власник і президент групи DCH Олександр Ярославський, виступаючи на інвестиційному форумі UkraineInvest Talks: Dnipro.
«Я буду займатися аеропортом день і ніч, поки ми не запустимо цей проєкт. Це лакмусовий папірець, на прикладі цього проєкту ми можемо показати, що якщо за щось беремося — ми це робимо, і влада нам допомагає, тому що вона є нашим партнером у цьому проєкті», — сказав він.
Водночас Ярославський закликав державу прискорити свою частину робіт з будівництва злітно-посадкової смуги в аеропорту «Дніпро». За словами бізнесмена, минуло вже три роки, але аеропорту в Дніпрі так і немає, тоді як у Харкові аналогічний проєкт був повністю реалізований DCH за два роки в рамках підготовки до Євро-2012.
«Я дуже хочу, щоб ми з державою (а це проєкт приватно-державного партнерства) почали будувати аеропорт більш ефективно і енергійно. Це крик душі, я приїхав на форум заради цього. Заради проєкту, яким я займаюся фактично три роки — рік з попередньою владою і два роки з нинішньою. Рік ми займалися підготовкою, півроку пошуком проєктанта, зараз начебто знайшли генерального підрядника, але знову щось не рухається з боку держави. З боку DCH ніяких затримок немає: ми підготували пальове поле, йдемо з випередженням графіка», — заявив Ярославський.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас