Шмигаль анонсував підключення всієї України до швидкісного інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль анонсував підключення всієї України до швидкісного інтернету

Казна та Політика
872
В Україні планують запровадити комплексний державний сервіс у смартфоні для громадян.
Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає Урядовий портал.
«Серед наших планів: підключення України до швидкісного інтернету 4G та запровадження нової, перспективної технології 5G. Розвиток електронних довірчих послуг. На порядку денному Україна-ЄС є укладення двосторонньої угоди про взаємне визнання електронних довірчих послуг», — зауважив Прем’єр-міністр.
Шмигаль зазначив, що Україна цінує співпрацю з міжнародними партнерами, та додав, що саме розширення й поглиблення взаємозв’язків є найкращою гарантією того, що взятий Україною курс на побудову сучасної європейської держави є досяжним.
Він також підкреслив, що розбудова системи державного управління в Україні відбувається відповідно до європейських принципів публічної адміністрації, розроблених програмою OEСР/SIGMA.
«Це формування професійної державної служби. Це підвищення спроможності міністерств, які мають стати лідерами у розробці політик. Що особливо актуально у контексті імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Також — це підвищення доступності та якості адмінпослуг», — зазначив Глава Уряду.
Слідкуйте за економічними новинами разом з Finance.ua! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас