У Google Docs з'явилася одна з корисних функцій Word — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Google Docs з'явилася одна з корисних функцій Word

Технології&Авто
629
Хоча сервіс Google Docs дещо поступається найбільш сучасним варіантам Microsoft Word за кількістю доступних функцій, текстовим редактором можна користуватися безкоштовно, і він широко застосовується — в тому числі для колективної роботи. Нещодавно в нього додалася пов’язана із зображеннями функція, яку слід було б інтегрувати роки тому.
Тепер в Google Docs з’явилася можливість розміщувати зображення позаду тексту або виносити їх на передній план. Досить дивно, що Google не забезпечила такої можливості раніше — в інших текстових редакторах вона з’явилася десятиліття тому.
Якщо раніше користувачам Google Docs доводилося шукати всілякі обхідні шляхи для розміщення слів поверх зображень, то оновлення сервісу дозволяє легко розміщувати необхідний графічний контент в документах. Додатково це означає, що імпортовані документи Word збережуть коректне форматування.
У Google Docs з'явилася одна з корисних функцій Word
Зображення: androidpolice.com
Для форматування нового типу досить клацнути правою кнопкою миші по картинці, вибрати в випадаючому меню розділ «Параметри зображення» і в стовпці, що відкривається праворуч, викликати підрозділ «Перенесення тексту». Теоретично функція доступна як звичайним користувачам, так і тим, хто підписаний на Google Workspace, хоча поки що нова можливість доступна не всім користувачам і буде впроваджуватися поступово.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас