З 1 червня Google скасовує безліміт на безкоштовне сховище фото і відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 червня Google скасовує безліміт на безкоштовне сховище фото і відео

Фондовий ринок
1233
З 1 червня 2021 року корпорація Google скасовує необмежене безкоштовне зберігання даних, зокрема, фото і відео, в облікового запису користувача.
Як повідомляє Delo.ua, при цьому, за новими правилами 15 ГБ буде надано безкоштовно, а за більший обсяг доведеться доплатити, купивши підписку Google One.
Оскільки для медіафайлів, завантажених до 1 червня, обсяг не обмежений, користувачам варто заздалегідь потурбуватися збереженням в Google Photos всіх своїх матеріалів.
Водночас, для однієї категорії користувачів Google залишив безкоштовне сховище.
Зокрема, власники Pixel 5 і інших моделей серії Pixel зможуть завантажувати з цих смартфонів необмежену кількість фотографій і відео високої якості в безкоштовне сховище.
На сьогоднішній день в Google Фото безкоштовно можна завантажити будь-яку кількість знімків, які автоматично стискаються для ефективного зберігання. Фото “вихідної якості” вже враховуються в доступних 15 гігабайтах.
У компанії пояснюють, що вони і так надають більше місця, ніж інші: 15 гігабайт проти 5 від Apple iCloud. І запевняють, що 80% користувачів сервісу вистачить цього мінімум на три роки.
Щоб пом’якшити перехід, компанія обіцяє вчасно попередити про досягнення межі в 15 гігабайт, і додає нові інструменти управління сховищем – в тому числі спрощує пошук і видалення розмитих фото і знімків екрана.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас