Укрпошта та китайська Cainiao впровадили відстеження посилок до $2 з AliExpres — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта та китайська Cainiao впровадили відстеження посилок до $2 з AliExpres

Особисті фінанси
983
Укрпошта та китайська логістична компанія Cianiao впровадили відстеження посилок з AliExpress вартістю до $ 2.
Про це повідомила пресслужба Укрпошти.
«Укрпошта і один з найбільших світових логістичних операторів „Цайняо“ оптимізували IT-інфраструктуру і переводять відправлення без трекінгу на AliExpress в відстежуваний формат», — сказано в повідомленні.
Як було раніше. Для пересилки товарів вартістю до $ 2 використовувався найекономніший спосіб — відправлення без трекінгу і SMS.
Що зміниться. Замість простих листів Укрпошта буде використовувати відправлення з трекінгом, що означає, що всі відправлення при виборі доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті і додатку AliExpress та на сайті Укрпошти.
Всі замовлення мають трекінговий номер в форматі SK123456789LV і відслідковуються на всьому шляху, починаючи від Китаю і закінчуючи Україною. В Україні клієнт буде бачити статус доставки до відділення і статус вручення, при цьому для клієнта доставка товару буде безкоштовною.
Про надходження замовлення в відділення клієнт буде проінформований через SMS/Viber повідомлення. Термін доставки з моменту замовлення до отримання в Україні – 14−20 днів.
За даними логістичного оператора «Цайняо», який відповідає за доставку 90% всіх замовлень AliExpress в світі, за останні 2 роки на частку замовлень вартістю до $ 10 припадає понад 80% всіх відправлень в Україні. При цьому залишається стабільним обсяг більш дорогих відправлень з преміальної доставкою (вартістю від $ 10): на них припадає майже 15% всіх відправлень.
Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як AliExpress Saver Shipping, Cainiao Super Economy, Singapore post, ePacket, China Post. Доставка замовлень з AliExpress здійснюється чартерними рейсами двічі на тиждень. Терміни доставки посилок з Китаю становлять всього 14−20 днів.
Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на Finance_ukr та першими дізнавайтесь про новини у світі фінансів 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас