«Нафтогаз» підписав контракти з 12 великими теплокомуненерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» підписав контракти з 12 великими теплокомуненерго

Фондовий ринок
223
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» вже уклала комерційні контракти на постачання газу з 12 великими підприємствами теплокомуненерго.
Про це повідомив директор прес-служби «Нафтогазу» Максим Білявський.
«Угоди про комерційні закупівлі газу у газопостачальної компанії „Нафтогаз Трейдинг“ уклали вже 12 великих підприємств теплокомуненерго, зокрема з Києва та Харкова», — написав Білявський.
Він зазначив, що для малих і середніх споживачів, у тому числі ОСББ, «Нафтогаз» розробив спеціальний продукт з вигідними умовами.
Найближчими днями очікується підписання ще низки угод.
Нагадаємо, з 1 травня 2021 року завершується дія Положення про покладання спеціальних зобов’язань (ПСО) на суб’єктів ринку природного газу. Таким чином, теплокомуненерго мають самостійно вибрати собі постачальника.
Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» направила великим виробникам теплової енергії пропозиції щодо укладання контрактів на постачання газу на комерційній основі з 1 травня 2021 року за ціною 8,33 грн за куб. м, що на 6% дорожче, ніж у квітні.
Підписуйтесь на Telegram-канал Finance_ukr, щоб першими дізнаватись про важливі новини, які можуть вплинути на ваш гаманець.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас