Купуй зараз — сплачуй пізніше. Гнучкий спосіб сплати за покупки в онлайн-магазинах від Rulla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Купуй зараз — сплачуй пізніше. Гнучкий спосіб сплати за покупки в онлайн-магазинах від Rulla

Фондовий ринок
525
В Україні з’явився сервіс сплати за онлайн-покупки частинами Rulla. Цей фінансовий інструмент пропонує клієнтам зручну розстрочку без переплат, а брендам — перевірений спосіб збільшити продажі та залучити нових покупців. Модель Buy Now Pay Later (Купуй зараз, сплачуй пізніше) переживає зараз справжній бум. Навіть у кризовий 2020 рік сервіси BNPL-оплат серйозно поліпшили свої фінансові показники. Всього в світі існують десятки компаній, що надають послуги оплати товарів в розстрочку на пільгових умовах: або цілковитої відсутності комісій і відсотків, або ж з невеликою відсотковою ставкою, більш вигідною, ніж банківське кредитування.
Оплата частинами (а саме в 3 платежі) від українського сервісу Rulla передбачає надання клієнтам спрощеної розстрочки на 60 днів без відсотків і прихованих платежів. Скористатися сервісом можна в магазинах-партнерах Rulla просто під час оформлення замовлення. Сума замовлення у такому разі ділиться на 3 рівні частини, з них перша сплачується клієнтом в момент здійснення покупки, а ще дві списуються через 30 і 60 днів відповідно. Водночас магазин отримує від Rulla всю суму авансом і відразу відправляє покупцеві замовлення.
Купуй зараз — сплачуй пізніше. Гнучкий спосіб сплати за покупки в онлайн-магазинах від Rulla
Крім відсутності додаткових комісій для покупців цей сервіс зручний тим, що верифікація та перевірка платоспроможності в ньому відбувається за лічені хвилини й не впливає на кредитну історію. Для експрес-скорингу застосовуються Big Data і технології machine learning, тому навіть клієнтам без кредитної історії розстрочка схвалюється в 95% випадків. Ще один плюс такого підходу в тому, що AI-алгоритми не дадуть покупцям витратити більше, ніж вони в змозі виплатити. Користувачеві Rulla не потрібно відкривати кредитну лінію (а кредитні картки є саме цим) і обслуговувати цю заборгованість заради разових або нерегулярних покупок. Rulla кожен раз схвалює обмежену суму, потрібну для сплати за конкретну покупку. Тільки-но покупець виплатить усі три платежі — кредит закрито.
Для ритейлерів Rulla — це і зручний сервіс оплати, який можна швидко підключити до інтернет-майданчику, і самостійна маркетингова платформа, що дозволяє залучати в магазини-партнери зацікавлену аудиторію абсолютно безкоштовно. Користувачами оплати частинами від Rulla є платоспроможні люди від 20 до 35 років, які звикли робити покупки онлайн. Вони люблять моду, стежать за трендами, але не бажають вплутуватися в позики та переплачувати.
За всіма ознаками, за BNPL-платформами майбутнє електронної комерції. Про це свідчать темпи експансії сервісів оплати частинами (відкладеної оплати) в розвинених країнах. За різними підрахунками, активними користувачами таких сервісів є понад 100 млн осіб в 17 країнах, зокрема в США, Канаді, Австралії, Великобританії та Євросоюзі.
Підключити Rulla до свого онлайн-магазину легко. Для цього потрібно подати заявку будь-яким зручним способом:
  • заповнити форму на сайті rulla.com
  • написати на email: sales@rulla.com
  • зателефонувати за номером: +38 (066) 885 43 73
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас