Курс bitcoin через заяви Маска вперше за три місяці впав нижче $45 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс bitcoin через заяви Маска вперше за три місяці впав нижче $45 тисяч

Фінтех і Картки
1202
Вартість bitcoin вперше з лютого впала нижче $45 тис. після того, як засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск не виключив, що Tesla може продати або вже продала свої bitcoin-активи. Падіння склало більше 10%.
За даними сервісу CoinDesk, о 7:06 курс криптовалюти знизився до $42,279 тис. Раніше її курс був нижче позначки в $45 тис. в лютому.
Різке падіння почалося через відповідь Маска одному з користувачів Twitter, пише Bloomberg.
«Справді», – написав Ілон Маск у відповідь на висловлювання, що власники bitcoin будуть засмучені, коли дізнаються про продаж компанією Tesla біткойн-активів. Раніше їх вартість оцінювалася в $1,5 млрд.
Нагадаємо, 13 травня Ілон Маск оголосив про відмову Tesla продавати автомобілі за криптовалюту. Він заявив, що майнінг bitcoin не екологічний, тому розплатитися ним за нову машину більше не можна. Після цього курс bitcoin і інших криптовалют почав значно знижуватися, а статки Ілона Маска впали на понада $20 млрд, до $145,5 млрд.
До речі, більше актуальних новин про криптовалюта, а також особисті фінанси – в телеграм-каналі Finance.ua. Не забудьте підписатися! 🤫
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас