Volkswagen випустить безпілотний електробус в стилі хіпі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen випустить безпілотний електробус в стилі хіпі

Технології&Авто
352
Автомобільна компанія Volkswagen планує до 2025 року запустити у виробництво безпілотний електробус в стилі хіпі. Машина буде використовувати технології американського стартапу Argo AI.
У 2019 році стартап Argo AI отримав від Volkswagen інвестиції та активи на 2,6 мільярда доларів. Компанія вже тестує технології стартапу США, а в 2021 році планує вдосконалити систему в Мюнхені.
Volkswagen готує електромобіль з четвертим рівнем автономності – це майже повний автопілот з деякими обмеженнями.
Автовиробник планує почати комерційні перевезення до 2025 року. Як розповіли виданню Bloomberg в компанії, проєкт націлений на густонаселені міські райони.
Виробник упевнений, що впровадити технології самоврядування легше спочатку для машин комерційного призначення, які будуть використовуватися в окремих, призначених для цього місцях, ніж для легкових автомобілів на дорогах загального користування.

Нагадаємо, ще рік тому в Bloomberg повідомляли, що Volkswagen в 2022 році може випустити електричну версію культового мікроавтобуса “в стилі хіпі”. 4 травня автоконцерн оголосив, що займеться розробкою чіпів для безпілотних автомобілів.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас