Аеропорт Ярославського відновив понад дві третини міжнародного пасажиропотоку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Ярославського відновив понад дві третини міжнародного пасажиропотоку

Фондовий ринок
415
Чисельність пасажирів на міжнародних рейсах в квітні досягла понад 70% від показника періоду до пандемії.
Про це повідомила прес-служба компанії-оператора Міжнародного аеропорту “Харків” New Systems AM, що входить до групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського.
“У квітні 2021 року послугами Міжнародного аеропорту “Харків” скористалися 59,2 тисячі пасажирів. Міжнародний пасажиропотік склав 53,3 тисячі осіб, внутрішній – 5,9 тисячі. Нам вдалося відновити 64% загального та 71% міжнародного пасажиропотоку докарантинного 2019 року”, – повідомили в прес-службі аеропорту.
Зазначається також, що в якості бази для порівняння взято квітень 2019 року, оскільки роком раніше – у квітні 2020 року – авіарейси не виконувалися взагалі через локдаун.
Кількість вильотів в квітні склала 299 – це 72% від рівня 2019 року. З них 184 міжнародні рейси, а 115 – внутрішніх. Частка міжнародних перельотів досягла 65% від докарантинного періоду.
Найпопулярнішими напрямками серед мандрівників стали Шарм-ель-Шейх, Стамбул, Київ, Хургада і Анталія.
Разом з тим керуюча Міжнародним аеропортом “Харків” компанія New Systems AM з групи DCH повідомила про нові і відновлені рейси.
Протягом квітня було відновлено регулярне сполучення першої столиці України авіакомпанією SkyUp Airlines з грузинськими Батумі і Тбілісі. А авіаперевізник Wizz Air відновив регулярні перельоти в Дортмунд в Німеччині. Квитки на ці рейси доступні на сайтах авіакомпаній, в квиткових агентствах і в касах харківського аеропорту.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас