«Укравтодор» планує за 2 роки відновити всю трасу від Сміли до Київської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укравтодор» планує за 2 роки відновити всю трасу від Сміли до Київської області

Казна та Політика
280
Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») планує в рамках президентської програми «Велике будівництво» відновити дорогу Н-01 в Черкаській області від міста Сміла до межі з Київською областю по всій протяжності за два роки.
«У 2021 році відремонтовано 43 км дороги Н-01 в Черкаській області й завершиться реконструкція шляхопроводу через залізницю в Городищі. Всього за два роки реалізації програми президента України „Велике будівництво“ в області на автодорозі державного значення Київ-Знам’янка буде відновлено понад 75 км дорожнього покриття від Сміли до межі з Київською областю», — йдеться в повідомленні «Укравтодору» в четвер.
Нещодавно почалися дорожні роботи на 10-кілометровій ділянці від села Ситник до межі з Київською областю (км 123+687 — км 133+687). Там фрезерують старе зношене асфальтобетонне покриття та облаштовують вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.
На час проведення поточного середнього ремонту на ділянці автодороги рух автомобілів ускладнено і відбувається в реверсному режимі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас