Футуристичний електричний концепт MG Cyberster стане серійною моделлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Футуристичний електричний концепт MG Cyberster стане серійною моделлю

Технології&Авто
459
При погляді на електричний концепт MG Cyberster складно уявити, що це щось більше, ніж шоу-кар, що демонструє політ фантазії і творчі здібності нового дизайнера бренду. Втім, це так – компанія офіційно оголосила, що запускає модель в серійне виробництво, ґрунтуючись на інтересі публіки.
Віртуальна прем’єра концепту MG Cyberster відбулася на початку квітня, а через кілька днів його привезли на Шанхайський автосалон, де з електричним спорткаром змогли ознайомитися всі бажаючі. Бренд MG і материнський концерн SAIC оголосили, що якщо електромобіль збере понад 5000 попередніх замовлень до 31 липня, то в MG серйозно задумаються про запуск серійної версії. Понад 5000 попередніх замовлень на краудфандинговій платформі MG CyberCUBE вдалося зібрати помітно раніше, тож проекту дали «зелене світло».

Особливо підкреслимо, що передзамовлення не являло собою зобов’язуючої згоди – кожен з 5000 потенційних клієнтів вніс близько $150 (RMB 1000) на знак серйозності своїх намірів. Повної суми в $780,000 явно недостатньо для запуску серійного виробництва, проте в такий цікавий публіці проект вкладеться сам бренд.
Футуристичний електричний концепт MG Cyberster стане серійною моделлю
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас