Фонд гарантування виставив на торги активи збанкрутілого Місто Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування виставив на торги активи збанкрутілого Місто Банку

Фондовий ринок
248
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні пул активів, що належать АТ «Місто Банк», що перебуває в стадії ліквідації.
Як передає прес-служба ФГВФО, на торги будуть виставлені право вимоги за кредитом компанії з видобутку і переробки сапропелю (донні відкладення. — Ред.) на території Волинської області, а також земснаряд (судно технічного флоту. — Ред.) МЗ-17МЕ для видобутку сапропелю 2011 року виготовлення з внутрішньою мережею електропостачання.
Торги відбудуться 21 травня 2021 року в системі ProZorro. Продажі.
Загальна сума заборгованості за кредитним договором становить 70,5 млн грн. Термін прострочення виплат — понад один рік.
Серед об’єктів застави за кредитом — сучасний 6-поверховий бізнес-центр загальною площею 3 115 квадратних метрів, розташований в центрі Києва, на бульварі Тараса Шевченка.
У заставі також перебувають комплекс із зневоднення та переробки сапропелю з офісно-виробничих приміщень у Волинській області, система для зневоднення ґрунту, лінія з виробництва органічних мінеральних сумішей тощо.
Крім цього, в забезпечення за кредитом увійшли корпоративні (майнові) права на частку 80% в статутному капіталі компанії-позичальника. Ця компанія займається в Україні видобутком, переробкою і застосуванням сапропелю, який володіє унікальними властивостями і використовується в багатьох галузях промисловості і сільському господарстві.
Вона входить до складу британської групи компаній, має представництва в багатьох країнах світу.
Стартова ціна лота — 78,79 млн грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас