У Києві тривають обшуки у «Спецжитлофонді», підозрюють розкрадання 10,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві тривають обшуки у «Спецжитлофонді», підозрюють розкрадання 10,5 млн грн

Фондовий ринок
359
Подільська окружна прокуратура м. Києва зі столичним управлінням спецрозслідувань Національної поліції України проводять обшуки в офісі КП «Спецжитлофонд» і в приміщеннях підрядних організацій у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом заволодіння грошовими коштами на суму понад 10,5 млн грн.
Як повідомляє в середу прес-служба Київської міської прокуратури з посиланням на матеріали слідства, у 2018−2020 рр. між КП «Спецжитлофонд» і підрядним підприємством було укладено низку договорів підряду на виконання будівельних робіт. Керівник підрядної організації вступив у змову з посадовцями «Спецжитлофонду», які підписали акти прийому виконаних будівельних робіт без фактичного їх виконання у повному обсязі та якості.
12 травня 2021 року на підставі постанови суду в приміщеннях «Спецжитлофонду», а також в офісах групи компаній, пов’язаних із підрядною фірмою, розпочато обшуки з метою виявлення доказів і фіксації відомостей про обставини скоєння кримінальних злочинів, ідеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас