Для мандрів та відпусток: підбірка корисних телеграм-каналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для мандрів та відпусток: підбірка корисних телеграм-каналів

Особисті фінанси
2835
Після тривалих зимово-весняних холодів так і хочеться майнути кудись на відпочинок. І хоч весна потроху закінчується, сезон відпусток лише починається – саме час будувати плани на відпочинок, що ви заслуговуєте!
Finance.ua склав підбірку найцікавіших телеграм-каналів про подорожі й активний відпочинок в Україні та за її межами. Підписуйтесь та отримуйте лише корисну і «смачну» інформацію:
1. Ветер дует — мультиканальне медіа про подорожі. Тут ви знайдете інформацію про путівки, новини у сфері “тревел”, корисні поради для любителів подорожувати.
2. Про мандри — канал про самостійні подорожі, візи, лайфхаки, а також найкращі стажування, проєкти та навчання за кордоном.
3. Discover Ukraine — цікавий канал для усіх охочих подорожувати просторами України та проводити вихідні в нових місцях.
4. Карпатський волоцюга — так себе позиціонує автор каналу. Тут дивне все – гіди, маршрути, локації, люди, теми для розмов і способи відпочинку.
5. Карпатський Weekend — канал, створений допомагати правильно та якісно організовувати незабутній відпочинок у чудових горах Карпат.
6. Глобус України — оригінальний матеріал подається з перших вуст від справжнього мандрівника Україною. Місія каналу – розвивати внутрішній туризм в Україні.
7. Подорожуючи Україною — блог про місця, які автор особисто відвідав і радить підписникам. На каналі безліч живих фото та цікавих постів.
8. Подорожі з України — канал для самостійного мандрівника. Редакція підбирає квитки та житло, як для себе, тому всі поїздки обіцяють бути зручними й цікавими.
А ще рекомендуємо підписатися на наш телеграм-канал @Finance_ukr! Для нього збираємо найбільш актуальну та корисну інформацію не лише для вашого відпочинку, але й для роботи та побуту. Приєднуйтесь та бенкетуйте актуальною та корисною інформацією!
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас