В Україні хочуть розширити коло претендентів на посади держслужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні хочуть розширити коло претендентів на посади держслужбовців

Казна та Політика
400
В Україні хочуть розширити коло претендентів на посади державних службовців.
Комітет з питань організації держвлади рекомендує парламенту ухвалити відповідний законопроект № 4361, повідомляє інформаційне управління Апарату В Р.
Що пропонують. Досвід у адвокатській, нотаріальній діяльностію, діяльності арбітражних керуючих визнається загальною вимогою для претендентів на посади держслужбовців, як альтернатива досвіду роботи на керівних посадах.
Крім того, Кабінету міністрів доручили затвердити критерії, на підставі яких визначається відповідність досвіду кандидатів щодо наявності досвіду роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності. Також уряд має унормувати питання оплати праці держслужбовців Представництва президента в Криму.
«За результатами обговорення комітет ухвалив рішення рекомендувати парламенту прийняти проект закону (№ 4361) в другому читанні та в цілому», — сказано у повідомленні.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас