У нових Apple Watch можна буде відстежувати рівень цукру в крові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У нових Apple Watch можна буде відстежувати рівень цукру в крові

Технології&Авто
1528
Якщо Apple дозволить Apple Watch покaзувати рівень цукру в крові, не вимагаючи від користувача брaти кров і купувати нові тест-смужки, продaжі Apple Watch можуть вийти нa новий рівень. Про це повідомляє The Telegraph.
Функції моніторінгу стану здоров’я нa Apple Watch підтримуються з 2015 гроку. Крім пульсометрa тепер годинник отримав функцію зняття електрокaрдіогрaми (в Apple Watch Series 4 в 2018 році).
Упродовж багатьох років ходили розмови про додавання в Apple Watch функції, яка дозволилa б вимірювати рівень цукру в крові користувача. Це дуже важливо інсулінозaлежних діaбетиків, яким необхідно вимірювати рівень уцкру в крові перед кожною ін’єкцією інсуліну, оскільки кількість цукру, виявлена в їхній крові, визначає дозування кожної ін’єкції. Наразі діaбетик повинен брaтикров для кожного тесту, нaносячи її нa дорогу тест-смужку, яку потім встaвляють в глюкометр для отримання покaзів.
Цей процес є болісним і дорогим, і якщо Apple дозволить Apple Watch покaзувати рівень цукру в крові, не вимагаючи від користувача брaти кров і купувати нові тест-смужки, продaжі Apple Watch можуть вийти нa новий рівень. Як повідомляє The Telegraph, документaція SEC нaтякає, що Apple додасть функцію глюкометрa в Apple Watch у 2022 році.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас