МОЗ погодило закупівлю ліків на 4,7 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ погодило закупівлю ліків на 4,7 млрд грн

Казна та Політика
138
Міністерство охорони здоров’я України прискорило темпи роботи в сфері держзакупівель і погодило документи на проведення закупівлі ліків і лікарських засобів на суму 4,7 млрд гривень.
Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров’я.
«У 2021 році в державному бюджеті України на виконання бюджетної програми Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру передбачено бюджетних асигнувань в сумі 10,3 млрд гривень», — повідомила заступник міністра охорони здоров’я Світлана Шаталова.
Вона додала, що державному підприємству Медичні закупівлі доручено придбати лікарські засоби і медичні вироби на 6,3 млрд гривень за 530 номенклатурними позиціями.
Також відомство узгодило документи для старту закупівельних процедур в цілому на суму 4,7 млрд гривень — це 323 номенклатурні позиції.
«22 квітня передано для закупівель вісім напрямків, 23 квітня — ще три, в тому числі це і доросла онкологія. 27 квітня узгоджений дуже великий блок медичних виробів за направленням серцево-судинні захворювання. 30 квітня — дитяча гемофілія і легенева гіпертензія», — розповіла Шаталова.
За інформацією із системи Prozorro, станом на 30 квітня ДП Медзакупівлі оголосило торги щодо 109 позицій на суму 2,3 млрд грн. Це з майже 5 млрд, які Міністерство вже погодило для придбання.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас