Honda презентувала нову модель Civic (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda презентувала нову модель Civic (фото)

Технології&Авто
1103
Днями японська автомобільна компанія Honda представила комплектацію нового седана Civic одинадцятого покоління.
Як повідомляє «Мотор», авто має новий дизайн і кардинально змінений салон.
За інформацією видання, передні стійки седана трохи зрушили до корми, подовживши таким чином капот; занизили лінію скління і розширили задню колію. Всю оптику, в тому числі паркувальні вогні, перевели на світлодіоди.
Новий салон виконаний в новому для компанії ключі: з вузькою передньою панеллю, центральним дисплеєм, прихованими дефлекторами вентиляції (вони знаходяться під декоративною накладкою з візерунком у вигляді стільників) і більш якісними матеріалами обробки.
Honda презентувала нову модель Civic (фото)
У новому Civic присутня цифрова приладова панель на 10,2-дюйма. Крім цього, в модель «вставили» «мультимедійку» з 9-дюймовим сенсорним екраном, аудіосистему Bose з 12 динаміками і передні сидіння з новою набивкою.
Седан базується на попередній архітектурі Advanced Compatibility Engineering (ACE). При цьому шасі стало жорсткішим, і за цим показником Civic-11 перевершує всіх своїх попередників.
Крім цього, замінені передній підрамник, втулки, плюс в передніх стійках встановлені нові кульові з’єднання. Підвіска перекалібрована на догоду комфорту. Так, плавність ходу при проїзді залізничних колій збільшилася на 20%.
Honda презентувала нову модель Civic (фото)
Двигуни Civic складаються з двох агрегатів: атмосферного двигуна 2.0 (160 сил і 187 Нм) і півторалітрової турбочетверки (182 сили і 240 Нм).
Залежно від версії Civic буде йти з підкермовими пелюстками і трьома їздовими профілями: ECON, Normal і Sport.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас