Розпродаж від SkyUp: авіаквитки до Батумі, Єревана й Ларнаки за $109 в обидва кінці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розпродаж від SkyUp: авіаквитки до Батумі, Єревана й Ларнаки за $109 в обидва кінці

Особисті фінанси
640
SkyUp запускає спеціальну пропозицію на травневі рейси з Києва до Батумі, Єревана й Ларнаки. Квиток в обидва кінці на будь-який з цих напрямків коштуватиме лише $109 без багажу.
Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.
Термін дії акції. З 30 квітня 2021 р. до 3 травня 2021 р.
Як часто виконуватимуться рейси:
  • з Києва до Батумі в травні спочатку п’ять разів на тиждень, потім шість, а в останню декаду травня – кожен день;
  • до Єревана з Києва можна відправитись тричі на тиждень: щовівторка, щоп’ятниці й щонеділі;
  • на Кіпр – чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці й щосуботи.
Пасажири, які мають на балансі кошти за скасовані рейси, можуть скористатися ними для оплати квитків за акцією.
В’їзд туристів з України в Грузію
Як пише avianews.com, для поїздки в Грузію потрібно заповнити спеціальну анкету і здати ПЛР-тест на коронавірус. З моменту здачі аналізу до моменту поїздки в Грузію повинен пройти не більше 72 годин.
Перед вильотом також необхідно заповнити анкету пасажира. У ній необхідно вказати громадянство, країну проживання, країну вильоту, ім’я, прізвище пасажира, номер паспорта, номер телефону, електронна адреса та адреса проживання в Грузії.

Рейтинг кредитних карток для мандрівників 💳

Туристи з України, Білорусі, Росії, Казахстану, Вірменії повинні пройти другий тест на третій день перебування в Грузії, якщо вони планують залишитися в країні на довший час. Другий тест потрібно здавати тільки один раз. Його оплачує мандрівник.
В’їзд туристів з України на Кіпр
З 1 квітня 2021 року туристи з України можуть в’їжджати на Кіпр. Умови в’їзду залежать від того, в яку зону влади острова внесуть Україну на момент прильоту літака.
Зараз для туристів з України застосовуються найсуворіші правила червоної зони. Вони передбачають, що мандрівник повинен за свій рахунок пройти два ПЛР-тесту на коронавірус. З моменту здачі першого аналізу до моменту вильоту повинно пройти не більше 72 годин.
Другий тест туристи проходять по прильоті на Кіпр в аеропорту Ларнаки за 30 євро. До моменту отримання результату мандрівники повинні пробути на самоізоляції.
Всі туристи незалежно від того, з якої країни вони прилітають, повинні заповнити електронну анкету на сайті cyprusflightpass.gov.cy. Це необхідно зробити протягом 24 годин до вильоту літака.
В’їзд туристів з України до Вірменії
Перед поїздкою до Вірменії необхідно пройти ПЛР-тест на коронавірус. Він повинен показати негативний результат. З моменту здачі аналізу до моменту перетину кордону Вірменії повинно пройти не більше 72 годин.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас