Розміщення єврооблігацій на $1,25 млрд свідчить про довіру міжнародних інвесторів до країни — Устенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розміщення єврооблігацій на $1,25 млрд свідчить про довіру міжнародних інвесторів до країни — Устенко

Казна та Політика
592
Нещодавнє розміщення Україною єврооблігацій на $ 1,25 млрд під 6,875% річних свідчить про довіру до української влади з боку міжнародних інвесторів, а також про позитивні очікування щодо розвитку країни, повідомляється на сайті глави держави з посиланням на радника президента України з питань економіки Олега Устенко.
«Україна розраховує на підтримку з боку американського бізнесу і запрошує інвесторів», — сказав Устенко під час зустрічі з членами Американсько-української ділової ради (US-Ukraine Business Council) за участю близько 130 членів бізнес-асоціацій.
За словами радника президента, керівництво країни ставить пріоритетом поліпшення бізнес-клімату. «А це неможливо без вирішення питань забезпечення прав власності та судової реформи. Відповідні законодавчі ініціативи вже направлені до Верховної Ради, ще частину буде внесено в парламент найближчим часом», — сказав Устенко.
Він також відзначив мету глави держави щодо деолігархізації української економіки. «Наразі в президентській команді йде активне обговорення низки законів, які покликані зменшити колосальний вплив олігархів на країну, що роками блокував її розвиток», — підкреслив Устенко
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас