Різких кадрових змін у Нафтогазі не буде - Вітренко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Різких кадрових змін у Нафтогазі не буде - Вітренко

Фондовий ринок
226
Новий керівник НАК «Нафтогаз України» обіцяє дуже виважено підходити до кадрових рішень і уникати різких змін.
Як передає кореспондент Укрінформу, в цьому під час першої на новій посаді пресконференції запевнив голова правління компанії Юрій Вітренко.
Ключовим критерієм для продовження контрактів з керівним складом головного офісу та структурних підрозділів НАК «Нафтогаз України» буде користь, яку вони приносять і планують приносити компанії.
«Я маю певний управлінський досвід роботи як в Нафтогазі, так і в провідних міжнародних компаніях. І сучасний досвід управління доводить, що потрібно дуже виважено підходити до кадрових рішень. Тому з кожним з керівників — принаймні, вищої ланки — будуть проведені зустрічі (багато зустрічей я вже провів), на яких буду просити, щоб колеги розповіли, яку користь вони приносять і хочуть приносити компанії. І тоді вже будуть ухвалюватися кадрові рішення. Будь-яких інших критеріїв, крім користі для компанії, у мене на даний момент немає», — запевнив Вітренко.
При цьому чиновник зазначив, що мається на увазі не тільки фінансовий і навіть операційний результат, наприклад, збільшення власного газовидобутку компанії. Мова також йде про «відчуття єдиної команди», розуміння, що всі працюють в національній компанії і повинні ефективно виконувати національні завдання, які стоять перед державою і компанією в цій стратегічній сфері.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас