УЗ заявила про зрив плану критичних закупівель, проведуть перевірку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЗ заявила про зрив плану критичних закупівель, проведуть перевірку

Фондовий ринок
215
Укрзалізниця проведе перевірку дій дейких посадових осіб закупівельної вертикалі, це пов’язано «зі зривом плану критичних закупівель для галузі та бездіяльністю осіб».
Про це повідомляє прес-служба УЗ.
У компанії заявили про несвоєчасне доведення централізованих планів матеріально-технічного забезпечення в Центр забезпечення виробництва. Крім того, йдеться про неодноразове внесення змін до планів протягом першого кварталу 2021 року і несвоєчасне коригування цін на пальне.
«За встановленими фактами буде проведено службову перевірку щодо дій посадових осіб департаменту категорійного управління, департаменту з планування та очікуваної вартості в сфері закупівель, а також директора із закупівель АТ «Укрзалізниця», — повідомили в компанії.
Ці департаменти повинні забезпечувати своєчасні закупівлі, які необхідні для стабільного і безперебійного функціонування залізничної галузі. На час службової перевірки, додали в УЗ, тимчасово усунено від виконання обов’язків директора департаменту з планування та очікуваної вартості в сфері закупівель.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас