Vodafone оновить свій мобільний гаманець і запустить нові функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vodafone оновить свій мобільний гаманець і запустить нові функції

Фондовий ринок
1249
У Vodafone відзначили зростання популярності серед стільникових користувачів послуги оплати покупок з мобільного рахунку. Особливо це проявилося в умовах карантину, повідомили в прес-службі другого за величиною українського мобільного оператора.
За результатами першого кварталу 2021 року кількість користувачів мобільного гаманця SharPay (раніше — Vodafone Pay) зросла на 66% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
За останній рік оборот мобільних платежів збільшився на 30%, а число платіжних операцій, здійснених в додатку SharPay, зросло на 18%. За півроку середня сума чека збільшилася на 23%.
«Така динаміка в цілому корелює з тим, що відбувається на ринку. Так, торік в Україні відсоток покупців, що здійснюють покупки онлайн, зріс з 51 до 61%, а кількість покупців, що використовують смартфон для оплати покупок, збільшилася з 42 до 51%», — заявив у коментарі для UBR.ua керівник напрямку фінансових сервісів Vodafone Україна Дмитро Коваль.
За його словами, повсякчас зротає вимогливість клієнтів до сервісу. «Конкуренція в онлайні дуже висока, і клієнт легко переходить з одного сервісу на інший, якщо йому там зручніше», — зазначив він.
Враховуючи цей тренд, Vodafone веде роботу над оновленням програми «з повністю переосмисленим» UX/UI (user experience/user interface). Воно вийде найближчим часом, повідомив Дмитро Коваль. «А до кінця року збираємося зробити кілька функцій, яких ще немає на ринку», — пообіцяв він.
За сумою транзакцій лідирують банківські та фінансові послуги, займаючи 69% всього обсягу транзакцій. За ними йдуть телеком-послуги з часткою 20%. Ігри та програми становлять 9% від усієї суми розрахунків.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас