Характеристики першого ноутбука Samsung на ARM з Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Характеристики першого ноутбука Samsung на ARM з Windows 10

Фондовий ринок
570
Компанія Samsung повинна презентувати свій новий бюджетний ноутбук Galaxy Book Go вже 28 квітня, в рамках заходу Galaxy Unpacked. Згідно з інсайдерськими даними, Galaxy Book Go буде першим ARM-ноутбуком, який працюватиме під управлінням операційної системи Windows 10. Очікується, що Samsung Galaxy Book Go поступить у продаж за ціною 450 євро.
Samsung Galaxy Book Go буде оснащений 14-дюймовим HD-дисплеєм, вага девайса складе 1.39 кілограма. Очікується, що у ноутбука буде підтримка LTE, щоправда, така версія, згідно з попередніми даними, буде доступна лише для німецького ринку і, можливо, деяких інших країн ЄС.
У Samsung Galaxy Book Go буде кілька роз’ємів USB-C для підключення периферії та зарядки, також серед стандартів, які підтримуються, називається Bluetooth 5.1. Оскільки зарядка відбувається через роз’єм USB-C, дуже імовірна підтримка швидкої зарядки. Автономність повинна складати близько 18 годин від одного заряду.
За роботу ноутбука буде відповідальна далеко не найновіша платформа Qualcomm Snapdragon 7c. Серед інших фішок ноутбука слід виділити сканер відбитків пальців для автентифікації та веб-камеру з роздільною здатністю 720p. В парі з процесором працюватиме 4 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті буде складати 128 ГБ, її об’єм можна буде розширити за допомогою карти пам’яті об’ємом до 1 ТБ.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас