Volkswagen T7 отримає незвичайну компоновку салону (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen T7 отримає незвичайну компоновку салону (відео)

Технології&Авто
676
Компанія Volkswagen продовжує підігрівати інтерес до мінівена T7 наступного покоління. Цього разу опубліковано короткий відеоролик з розповіддю про те, що у машини буде інакше скомпоновані посадочні місця в салоні, а ще вона обзаведеться панорамним дахом.
Починаючи з моделі T3, що з’явилася в 1985 році, Volkswagen обладнав мінівени трансформованим салоном. Другий ряд сидінь фургонів можна було повертати навколо своєї осі, щоб пасажири сиділи обличчям один до одного. При цьому з бічної панелі відкидався невеликий стіл. У новому мінівені Т7 німецькі інженери кардинально змінили компонування внутрішнього простору фургона.
Фахівці вирішили відмовитися від цільного дивана третього ряду, замінивши його роздільними сидіннями. Крім того, нові крісла стали легшими і більш рухливими. За допомогою спеціально розробленого механізму, п’ять сидінь двох задніх рядів тепер можна знімати і легко пересувати по салону, забезпечуючи збільшення простору для транспортування габаритного вантажу.
Ще однією деталлю, анонсованою в тизері, стало панорамне скління мінівена. Т7 отримає прозорий дах, а також люк з електроприводом, розташований над першим рядом сидінь. Крім того, новий фургон оснастять бічними шибками більшої площі для кращого світлопропускання.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас