Два київські ресторани закрили через порушення карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Два київські ресторани закрили через порушення карантину

Фондовий ринок
520
У зв’язку з порушенням карантинних обмежень в Києві закрили ресторани «Редкая птица» на вулиці Басейній, ½ і Holy Burger на вулиці Шота Руставелі, 16. Про це повідомляє офіційний портал КМДА.
Загалом групи контролю, які складаються з працівників Головного управління Держпродспожислужби, співробітників Департаменту муніципальної безпеки Київської міськдержадміністрації і столичного управління Нацполіції, перевірили 20 нічних закладів на предмет дотримання карантинних норм.
На підставі виявлених порушень на керівників установ складено 24 протоколи за ст. 44−3 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф для громадян від 17 до 34 тис. грн. Закладам, які були викриті в порушеннях карантинних обмежень, доведеться заплатити штраф від 34 до 170 тис. грн.
КМДА також нагадує, що порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та іншими актами законодавства, а також рішеннями органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34−170 тис. грн).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас