Смарт-годинник Garmin Venu 2 отримави просунуті функції моніторингу сну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смарт-годинник Garmin Venu 2 отримави просунуті функції моніторингу сну

Технології&Авто
383
Компанія Garmin анонсувала розумний наручний годинник Venu 2 і Venu 2S, що пропонує розширені можливості моніторингу стану і показників життєдіяльності організму власника.
Версія Venu 2 обладнана 1,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 416 × 416 точок, тоді як модель Venu 2S отримала 1,1-дюймовий екран з роздільною здатністю 360 × 360 пікселів. Захист від пошкоджень забезпечує міцне скло Corning Gorilla Glass 3.
Обидві моделі несуть на борту приймач супутникових навігаційних систем GPS/ГЛОНАСС, барометричний альтиметр, компас, акселерометр, гіроскоп, термометр, датчик освітленості. Пристроям не страшні занурення під воду (клас захисту 5 ATM).
Смарт-годинник Garmin Venu 2 отримави просунуті функції моніторингу сну
Годинники можуть в цілодобовому режимі відстежувати зміни частоти серцевих скорочень. Крім того, ведеться аналіз вмісту кисню в крові. Зібрані датчиками дані дозволяють оцінювати рівень стресу і інтенсивність дихання. Йдеться про розширені можливості моніторингу якості і тривалості сну.
Смарт-годинник Garmin Venu 2 отримави просунуті функції моніторингу сну
Само собою, реалізовані всілякі спортивні режими. Пристрої можуть вимірювати пройдену відстань, кількість кроків і витрачені калорії. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї досягає 11 днів у старшої версії і 10 днів у молодшої.
Годинники доступні для замовлення за ціною від 350 до 400 доларів США залежно від варіанту виконання.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас