BlaBlaCar купує українську компанію Octobus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlaBlaCar купує українську компанію Octobus

Фондовий ринок
505
Платформа для поїздок BlaBlaCar купує українську компанію з автоматизації автобусних пасажирських перевезень Octobus.
Згідно з прес-релізом BlaBlaCar, Octobus – хмарна платформа, за допомогою якої автобусні перевізники отримують можливість автоматизувати свої бізнес-процеси, від продажів і маркетингу до аналітики, бухгалтерії та управління автопарком.
Очікується, що завдяки спільним зусиллям Octobus і BlaBlaCar автобусні перевізники отримають ключовий функціонал, який допоможе їм бути конкурентоспроможними і збільшувати темпи розвитку в поточних ринкових умовах.
Серед них можливість сформувати власний сайт і мобільний додаток для онлайн-продажів, а також власний колл-центр для продажів по телефону і мобільний додаток для водіїв і персоналу.
“Угода з Octobus дозволить BlaBlaCar прискорити цифровізацію ринку автобусних перевезень в Україні і масштабувати її в країни, де Автобусні оператори все ще продають більшу частину своїх квитків офлайн на автостанціях і в касах.
У свою чергу, у користувачів BlaBlaCar з’явиться більше вибору для поїздок: поїздки з попутниками на особистих автомобілях або автобусні поїздки”, – йдеться в релізі.
У BlaBlaCar відзначають, що для платформи це рішення було ухвалено в рамках загальної стратегії розвитку.
BlaBlaCar також поінформував про залучення EUR97 млн інвестицій. Як зазначає компанія, залучені інвестиції допоможуть зберегти поточні темпи зростання компанії, а також розвивати автобусний бізнес BlaBlaCar, зокрема і в Україні.
Серед ключових завдань компанії – розширення мережі автобусних партнерів і вдосконалення платформи, щоб запропонувати пасажирам зручний і надійний спосіб купівлі квитка онлайн.

Довідка Finance.ua:

  • BlaBlaCar – найбільша в світі платформа для автодорожніх поїздок (сайт і мобільний додаток для iOS і Android), яка об’єднує надійну спільноту попутників, а також офіційні автобусні поїздки.
  • Станом на квітень 2021 року кількість користувачів BlaBlaCar перевищує 90 млн осіб у 22 країнах світу.
  • BlaBlaCar офіційно представлений в таких країнах: Бельгія, Бразилія, Великобританія, Угорщина, Голландія, Німеччина, Індія, Іспанія, Італія, Люксембург, Мексика, Польща, Португалія, Румунія, Росія, Сербія, Словаччина, Туреччина, Україна, Франція, Чехія і Хорватія.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас