BMW переведе на електрику чверть автомобілів, що продаються в Китаї, вже до 2025 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW переведе на електрику чверть автомобілів, що продаються в Китаї, вже до 2025 року

Технології&Авто
248
Німецьку марку BMW складно зарахувати до передовиків електрифікації транспортного парку, хоча експерименти з випуску електромобілів вона почала набагато раніше деяких конкурентів.
Якщо в глобальному масштабі до 2030 року BMW переведе на електротягу тільки половину нових машин цієї марки, то в Китаї межу в чверть асортименту буде подолано вже до 2025 року.
Відповідні заяви на галузевому заході в Шанхаї цього тижня зробив глава місцевого представництва BMW Йохен Голлер (Jochen Goller). За офіційними даними, минулого року приблизно 4% проданих в Китаї машин марки BMW були електричними. До 2023 року компанія виведе на місцевий ринок 12 нових моделей електромобілів.
Китайські виробничі потужності компанія BMW має намір розширити, але остаточних рішень поки не прийнято. У цій країні німецький автовиробник діє через спільні підприємства з Brilliance і Great Wall. В останньому випадку китайський партнер побудує нове підприємство, яке з 2023 року почне випускати електричні версії Mini в асортименті двох моделей для реалізації на світовому ринку. Ця дочірня марка перейде на електротягу з 2030 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас