Zoom створила фонд на $100 млн для допомоги стартапам, які використовують її відеотехнології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Zoom створила фонд на $100 млн для допомоги стартапам, які використовують її відеотехнології

Фондовий ринок
164
Компанія Zoom оголосила про створення інвестиційного фонду обсягом в $ 100 мільйонів для допомоги стартапам. Кошти будуть видаватися розробникам, які використовують інструменти відеосервісу для створення своїх рішень і продуктів.
Про це пише Techcrunch.
«Ми шукаємо стартапи з життєздатним продуктом, готовим до виходу на ринок, які бажають розвивати екосистему Zoom. Саме в такі проєкти ми готові інвестувати», — заявив Колін Борн (Colin Born) із Zoom.
За відбір учасників програми відповідатиме спеціальна команда Zoom. Вона ж займеться контролем проєктів. Кожен стартап може отримати від $ 250 тисяч до $ 2,5 мільйонів фінансування. Крім цього, компанія надасть розробникам доступ до «ресурсів і зв’язків Zoom», щоб ті досягли успіху. Подати заявку на участь можна на спеціальному сайті.
Наприкінці березня Zoom анонсував нові SDK-інструменти. Імовірно, за їх допомогою можна створювати власні відеосервіси на базі технологій компанії. Також розробники можуть інтегрувати відеосервіс в свій проєкт. У разі виникнення проблем, охочі зможуть звернутися за допомогою до експертів Zoom.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас