Понад 9 тисяч митників пройдуть кваліфікаційне тестування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 9 тисяч митників пройдуть кваліфікаційне тестування

Казна та Політика
266
Понад 9 тис. посадових осіб Держмитслужби в усіх регіонах України пройдуть тестування з питань кваліфікації та благонадійності.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.
Сьогодні, 20 квітня, розпочалось тестування посадових осіб Держмитслужби з питань кваліфікації та благонадійності у всіх регіонах України.
Тестування посадових осіб митних органів — це один із ключових етапів кадрової складової реформи Держмитслужби. Кожен зі співробітників територіальних органів митниці впродовж одного дня пройде три тести: на рівень знань митного та антикорупційного законодавства, на загальні здібності (зокрема, абстрактне, числове, вербальне мислення) та тестування на благонадійність.
Заплановано, що 20 квітня відбудеться тестування понад 900 митників. У перший день найбільша кількість співробітників буде протестована на Київській та Одеській митницях.
Загалом пройти тестування мають більше 9 тис. працівників митниці. Тривалість тестування для кожного з територіальних органів Держмитслужби залежатиме від кількості посадових осіб та технічних можливостей.
До моніторингу процесу тестування залучені незалежні спостерігачі: представники міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги, які мають можливість працювати у офлайн і онлайн режимах.
Результати тестування будуть враховані при визначенні посади для переведення до єдиної юридичної особи Держмитслужби відповідного державного службовця у встановленому законом порядку.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас