Українська авіація поповнилася ще одним потужним вертольотом (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська авіація поповнилася ще одним потужним вертольотом (фото)

Технології&Авто
3252
Авіація ВСУ поповнилася ще одним вертольотом Мі-8МТ. Авіаційну машину передало державне підприємство «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон».
Фахівці дещо модернізували і поліпшили машину. Перш за все було встановлено українську систему активного та пасивного захисту від ракет з інфрачервоними головками самонаведення і броньовані плити вітчизняного виробництва. Додатково вертоліт оснастили двома комплектами супутникової навігаційної системи, аварійним радіомаяком, радіолокаційним відповідачем, твердотільним аварійно-експлуатаційним реєстратором польотної інформації з можливістю запису переговорів членів екіпажу.
Всі вищезгадані модернізації дозволяють виконувати польоти відповідно до вимог ІКАО (Міжнародної організації цивільної авіації).

Також авіаційна машина забезпечена сучасним радіовисотоміром, високонадійною короткохвильовою радіостанцією, системою десантування в два потоки через вантажні стулки і авіаційним пошуковим прожектором. Фахівці відзначають, що вертоліт зможе літати і в поганих погодних умовах, якщо його повторно модернізувати.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас