Кривий логотип Apple на iPhone підвищив вартість смартфона в рази (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кривий логотип Apple на iPhone підвищив вартість смартфона в рази (фото)

Фондовий ринок
1229
Не завжди брак продукції означає неможливість її продати. Іноді якісь особливості в дизайні, які виходять за рамки прийнятої технології, навпаки, привертають увагу покупця. Так, iPhone 11 Pro з дефектом логотипу тепер коштує значно дорожче від початкової ціни.
Apple встановила суворі стандарти контролю якості на своєму конвеєрі, щоб запобігти виробничим помилкам. Однак, це зовсім не означає, що такі помилки не трапляються. У Twitter опублікували фото iPhone 11 Pro, логотип на задній панелі якого нанесено помітно криво.
Хто купив бракований iPhone. Смартфони Apple з таким дефектом зустрічаються вкрай рідко – один пристрій з мільйона. Судячи зі знімків, логотип Apple зміщений вправо від центру, а його лівий нижній край розташовується трохи нижче, ніж правий.
Twitter-аккаунт Internal Archive, який часто публікує зображення прототипів Apple, заявляє, що такий дефект може зустрічатися навіть рідше, ніж раз на мільйон. І цей факт привертає значну увагу колекціонерів, для яких такі особливості не є причиною відмовитися від покупки, а навпаки – причиною отримати річ для своєї колекції.
Спочатку Internal Archive стверджував, що екземпляр з фото продали в Apple Store за 2700 доларів. Однак видання world of buzz пізніше написало, що Internal Archive зв’язалися з первісним власником смартфона і той повідомив, що його ще не продали. У розмові з world of buzz адміністратор сторінки сказав, що телефон був виставлений на аукціоні Yahoo в Японії, але покупця на нього не знайшли.
Відтоді адміністратор зв’язався з власником телефону і дізнався, що є третя сторона, яка зацікавлена ​​в купівлі телефона у власника.
Телефон був куплений в магазині Apple в Китаї, і у власника є навіть відповідна серійна коробка, щоб довести справжність, – сказав він.

Продавець тепер просить 4100 доларів. Угода, ймовірно, вже підтверджена і, за словами Internal Archive, ми невдовзі можемо дізнатися, хто є покупцем. Як повідомляється, це хтось “дуже відомий”.
В цілому, браковані продукти Apple досить рідко покидають стіни фабрик, на яких вони виробляються. Однак, іноді все ж потрапляють в роздрібні магазини. Каліфорнійський техногігант найчастіше без проблем робить заміну дефектних пристроїв.

Хочу отримати гроші на новий смартфон 💸

За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас