«Центренерго» направить «Електроважмашу» безвідсоткових 30 млн грн для виплати зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Центренерго» направить «Електроважмашу» безвідсоткових 30 млн грн для виплати зарплат

Фондовий ринок
250
ПАТ «Центренерго» надасть держпідприємству «Завод «Електроважмаш» безпроцентну фінансову допомогу в розмірі 30 млн грн для виплати боргів по заробітній платі з поверненням до 31 травня 2021 року.
Згідно з повідомленням в системі розкриття інформації НКЦБФР, співвідношення граничної вартості угоди до вартості активів «Центренерго» відповідно до даних останньої річної фінансової звітності становить 0,28%.
Вартість активів «Центренерго» становить 10,567 млрд грн.
Нагадаємо, у жовтні 2019 Мінекономіки передало «Електроважмаш» на приватизацію, хоча раніше підприємство входило в список стратегічних. «Електроважмаш» підлягає перетворенню на акціонерне товариство (АТ) в процесі приватизації згідно з розпорядженням уряду №248-р від 31 березня. ФДМ в плані приватизації на поточний рік задекларував аукціон з продажу єдиного майнового комплексу «Електроважмашу».
Обсяг боргів із зарплати на «Електроважмаші» становив 40 млн грн.
ДП «Завод «Електроважмаш» спеціалізується на виробництві гідрогенераторів, турбогенераторів для ТЕС і АЕС, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, тягового електрообладнання для залізничного та міського транспорту.
У січні-вересні 2020 року завод наростив збиток у 12,7 рази в порівнянні з тим же періодом 2019 року до 360,97 млн грн. Чистий дохід скоротився в 2,2 рази до 635,4 млн грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас