АМКУ розблокував закупівлю пасажирських вагонів для Укрзалізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ розблокував закупівлю пасажирських вагонів для Укрзалізниці

Фондовий ринок
172
Антимонопольний комітет України (АМКУ) 8 квітня 2021 року відхилив скаргу ТОВ «Термінал-Захід» і розблокував закупівлю пасажирських вагонів АТ «Укрзалізниця».
Про це повідомляє прес-служба компанії.
«Колегія з оскарження державних закупівель Антимонопольного комітету України 8 квітня 2021 року відхилила скаргу, яка блокувала процедуру закупівлі пасажирських вагонів АТ „Укрзалізниця“, оголошену компанією ще 25 лютого цього року», — йдеться в повідомленні.
В Укрзалізниці зазначають, що це важливе рішення, яке відновлює тендерний процес з придбання 100 пасажирських вагонів на виконання відповідної програми Державного бюджету України на 2021 рік. Рішення маэ бути оприлюднено протягом трьох робочих днів.
В Укрзалізниці нагадують, що компанія «Термінал-Захід», у формі ТОВ зі статутним капіталом в 10 тис. грн, оскаржила і заблокувала критичну для інфраструктури України процедуру закупівлі.
«Скаржник назвався „офіційним дистриб’ютором польської PESA Bydgoszcz SA“. Втім, АТ „Укрзалізниця“, яке понад 10 років співпрацює з польським виробником безпосередньо, отримало офіційні підтвердження від партнерів, що скаржник до них стосвнку не має і їхню продукцію не представляє», — зазначають в УЗ.
Порушений був і встановлений законодавством порядок подачі скарг, а по суті скарги АТ «Укрзалізниця» надано вичерпні пояснення та заперечення.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас