Geely представила новий компактний кросовер Geely Vision X3 Pro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Geely представила новий компактний кросовер Geely Vision X3 Pro

Технології&Авто
724
Спочатку модель Geely Vision X3 Pro була хетчбеком SC5-RV, але успіху на ринку цей автомобіль так і не домігся. Тому в 2017 році його трансформували в паркетник Geely Vision X3 довжиною 4005 мм, серйозно модернізувавши кузов і інтер’єр. Тепер же настав час оновлення компактного кросовера, під час якого модель підтягнули до нових стилістичних стандартів компанії і наділили приставкою Pro.

Так, марка Geely поступово відмовляється від концентричного малюнка решітки радіатора, переходячи на «китовий вус» з вертикальними смужками. Ось і оновлений паркетник Geely Vision X3 Pro отримав модернізовану решітку. Також з’явилися нові бампери і 16-дюймові колісні диски.
Інтер’єр у Geely Vision X3 Pro повністю новий, і 8-дюймовий дисплей медіасистеми тепер височіє над передньою панеллю. Яскравого декору в салоні майже не залишили, так само як і фізичних кнопок: ставка зроблена на помірний дизайн, а управління клімат-контролем майже цілком інтегрували в мультимедіа. При цьому прилади, як і раніше, аналогові, та ще з монохромним екраном.

Компактний кросовер Geely Vision X3 Pro отримав новий мотор ще два роки тому, коли в Китаї вводилися більш суворі екологічні норми, тому тепер модернізований Pro-варіант успадкував всю технічну «начинку» без змін. Це бензиновий атмосферний двигун 1.5 (109 к.с.) з 5-ступінчастою «механікою» або варіатором, привід виключно передній. Новинка з’явиться на ринку Китаю в найближчий час.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас