Альона Андронікова отримала звання «Shine Lady IN Фінансовий ринок» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Альона Андронікова отримала звання «Shine Lady IN Фінансовий ринок»

Особисті фінанси
740
Group CEO Moneyveo Альона Андронікова увійшла до списку «Shine 2021 – найкращі ділові леді України» – номінація «Shine Lady IN Фінансовий ринок». Рейтинг представила інформаційна агенція Investory News. Переможниць обирали серед жінок, які є власниками, засновниками, партнерами або керівниками бізнесу.
Альона Андронікова отримала звання «Shine Lady IN Фінансовий ринок»
«Для мене велика честь бути в ряду з лідерами фінансового ринку і потрапити до списку “Shine 2021 – найкращі ділові леді країни”. Особливо у фінансовій сфері – тут я придбала багато знань і разом зі своєю командою досягла відмінних результатів. За час моєї роботи в Moneyveo компанія виросла в 10 разів. Ми вийшли на міжнародний ринок, розширили портфель кредитних продуктів, впровадили багато технологічних інновацій. Всі ці перемоги стали можливими завдяки щоденній праці і прагненню нашої команди створювати для українців сервіс найвищого – європейського – рівня»,розповідає Альона.
До рейтингу Shine 2021 також увійшли представниці Vodafone Україна, Academy DTEK, Digital Transformation Corporation, Метінвест та інші.
Про Альону Андронікову. За плечима Альони – 20 років досвіду роботи, у тому числі близько 13 – у бізнес-менеджменті. Вона є експертом у розробці та інтеграції стратегій, реінжинірингу процесів відповідно до концепції Lean і максимізації прибутку. У березні 2021 року бачимо Group CEO Moneyveo в рейтингу «Топ-25 найуспішніших жінок українського бізнесу». Видання DS News назвало Альону Андронікову лідером трансформацій.
У Манівео Альона створила інноваційну стратегію розвитку компанії, яка призвела до масштабування і багаторазового зростання бізнесу. Водночас було сформовано і впроваджено ціннісну пропозицію роботодавця (EVP). У результаті задоволеність роботою з боку співробітників зросла до 92%.
Group CEO Moneyveo істотно підвищила і трансформувала рівень соціальної відповідальності компанії. Сьогодні це вже три повноцінні напрями діяльності: допомога онкохворим дітям, освітні проєкти, підтримка українських військових.
Під керівництвом Альони Андронікової Moneyveo отримала багато престижних національних і міжнародних нагород. Серед них: статус «Лідер року 2020» у Національному бізнес-рейтингу та «Кращий сервіс онлайн-кредитування в Україні» – згідно з оцінкою споживачів фінансових послуг та журі PaySpace Magazine Awards. Також компанія щороку стає володарем таких нагород, як «Вибір року», «Бренд року», «Зірка якості» тощо. За версією ділового журналу delo.ua, Moneyveo визнано однією з найбільш інноваційних компаній в Україні.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас