Кабмін скасував реорганізацію Держгеокадастру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасував реорганізацію Держгеокадастру

Казна та Політика
248
Кабінет Міністрів скасував рішення про реорганізацію Держгеокадастру через затримку з ухваленням закону про земельну децентралізацію.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.
«Відстрочка деяких із запланованих заходів — тактичне рішення, яке обумовлене затримкою з ухваленням найважливішого для земельних відносин проєкту Закону № 2194, який, серед інших революційних для регулювання земельних відносин нововведень передбачає реальну децентралізацію в земельній сфері, а також радикальну дерегуляцію і скорочення функцій Держгеокадастру», — написав він.
Лещенко зазначив, що курс уряду на оптимізацію системи органів Держгеокадастру залишається незмінним, незважаючи на несподівану для уряду невдачу при розгляді законопроєкту в другому читанні на початку грудня минулого року.
«Законодавчий спам» представників опозиції на тривалий час заблокував роботу парламенту (до проєкту було подано три з половиною тисячі поправок), а потім — локдаун змусив вносити корективи в графік трансформації Держгеокадастру в сучасне, компактне і ефективне сервісне відомство", — додав міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас