ТОП-5 найпопулярніших електромобілів в Україні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найпопулярніших електромобілів в Україні (інфографіка)

Особисті фінанси
1075
У березні поточного року український автопарк поповнили 660 автотранспортних засобів на акумуляторних джерелах живлення, що на 61% більше, ніж роком раніше.
Про це свідчить аналітика Укравтопрому.
З цієї кількості легкових автомобілів – 627 шт. і 33 комерційних авто.
Нові чи вживані? Відносно березня минулого року реєстрації розмитнених легкових електромобілів виросли на 62%, а комерційних – на 43%. Таке зростання реєстрацій на ринку електромобілів пов’язано з тим, що його левову частину формують вживані автомобілі, яких більшу частину березня 2020 року сервісні центри не реєстрували через запровадження тоді карантину.
У частині легкових електромобілів частка імпортного секонд-хенду в березневих реєстраціях 2021 року склала майже 90% проти 86% роком раніше. У той же час, реєстрації нових легкових електромобілів відносно минулого року зросли на 23% до 65 шт. У комерційному сегменті тільки один автомобіль з 33 поставлених на облік в минулому місяці був новим. Тоді як у березні 2020 року нових комерційних електромобілів в реєстраціях не було.
ТОП-5 найпопулярніших електромобілів в Україні:
  • Лідером ринку повністю електричних авто знову став Nissan Leaf – 151 реєстрація.
  • Попередні два місяці титул бестселера утримував Chevrolet Bolt, а в березні ця модель опустилася на друге місце з результатом 122 зареєстровані машини.
  • Третьою за популярністю стала Tesla Model 3 з результатом – 66 авто.
  • Tesla Model S придбали 43 українці, і це четвертий результат.
  • Замикає березневу п’ятірку найпопулярніших електромобілів на українському ринку Renault Kangoo Z.E. В заліку цього автомобіля 29 березневих реєстрацій.

Кредитні карти для водіїв 🚗

Всього за підсумками першого кварталу 2021 року в Україні розмитнили і зареєстрували майже 1,7 тис. автомобілів на електротязі, на 1% менше, ніж за аналогічний період минулого року.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас