Тотальна діджиталізація: тепер e-паспортом можна скористатись не тільки в Moneyveo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тотальна діджиталізація: тепер e-паспортом можна скористатись не тільки в Moneyveo

Особисті фінанси
9
Друзі, як приємно, коли будь-яке питання можна вирішити за кілька кліків у смартфоні Ви й раніше могли брати гроші в Moneyveo, використовуючи е-паспорт у додатку Дія. Це один зі способів підтвердити свою особу, що дуже зручно для наших клієнтів! А вже зовсім скоро будете застосовувати онлайн-документ де завгодно в Україні! Це стало можливим завдяки прийнятому Закону №4355 про цифрові паспорти від 31.03.
Що таке e-паспорт?
E-паспорт — електронний носій інформації з демографічного реєстру. Це ті ж дані, які використовуються при оформленні паспорта у вигляді ID-карти або біометричного закордонного паспорта. Використовувати е-паспорт можна тільки за допомогою додатку Дія.
Відтепер ваші e-паспорти на законних підставах мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входженні у режим «без паперів». І, до речі, Україна — перша держава у світі, яка запровадила таку новацію! Маємо цим пишатися
«Ми були першими в Україні, хто запропонував громадянам цифрові кредити. Я впевнена, що з плином часу діджиталізація все більше посилюватиметься. І приємно, що наша держава йде в ногу з часом, впроваджуючи нові технології та інновації, і що наша компанія є одним з флагманів цифровізації в ній. Адже така трансформація відкриває нові можливості як для соціуму в цілому, так і для бізнесу», — коментує Альона Андронікова, Group CEO Moneyveo.
До 23 серпня перейти на можливість ідентифікації через е-паспорт зобов’язані всі постачальники фінансових і не тільки послуг. До цього часу триватиме період, протягом якого Кабмін приведе нормативні акти у відповідність до норм нового Закону, а організації мають час адаптувати процеси під виконання нових вимог.
Тож впевнено продовжуємо свій шлях з новими впровадженнями, бо трансформація — це завжди про комфорт та сучасність!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас